Özdilek

Güncel

Gölkaya'da Su Kayağı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


İzmit’in  düşman işgalinden kurtuluşunun 89.yılı etkinlikleri Gökay’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen ilk etkinlikte  model uçak ve havacılık gösterileri yapıldı. Kocaeli Model Uçak Kulübü(KOMUK)  üyeleriyle çevre illerden gelen yaklaşık 40 kişinin benzinli ve elektrikli model uçak gösterileri görülmeye değerdi. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Acar,İzmit’te  ilk kez böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. KOMUK Başkanı Ömer Erkan da İzmit’in kurtuluş etkinliklerine katkı vermekten mutlu olduklarını söyledi.
GÖLKAY ŞENLENDİ
Modle uçak gösterilerinin ardından Gölkay Park’ta ta kayak gösterileri yapıldı.İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan’ın da takip ettiği etkinlikte Bursa Osmangazi Belediyesi su kayağı ekibinin gösterileri nefes kesti.12 sporcunun birbirinden  güzel  gösterileri izleyenler tarafından  bol bol alkışlandı.
Belediye Başkanı Nevzat Doğan,Gölkay Park’ın Türkiye’de tek dünyada da  sayılı  su kayak merkezlerinden olduğunu belirterek” Yılbaşında inşasına başladığımız bu merkezi 28 Haziran İzmit’in Kurtuluş etkinliklerine yetiştireceğimizi söylemiştik. Sözümüzü tutmanın  sevincini yaşıyoruz.Eylül ayında dünya  su kayak şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan Gölkay Park kentimizin de yüzakı olacak.Yıllardır atıl vaziyette olan Çayırköy Gölet çevresi bu proje sayesinde yeniden hayat buldu” dedi. Doğan,İzmit’in kurtuluşu ile ilgili olarak da “ Kurtuluş demek fedakarlık demektir.Fedakarlık yapmadan  bağımsızlığı elde etmek kolay değildir. Büyük fedakarlıklar göstererek İzmit’in kurtuluşunu sağlayanlara minnettarız”şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat