Özdilek

Güncel

Görme engellilerden Cumhurbaşkanlığı açıklaması

Altı Nokta Körler Derneği yönetimi, bir basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde engellilerin de dikkate alınmasını istedi.

26 Temmuz 2014 Saat: 18:08
Görme engellilerden Cumhurbaşkanlığı açıklaması
Görme engellilerden Cumhurbaşkanlığı açıklaması

Altı Nokta Körler Derneği Kocaeli Şubesi’nde yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi siyasileri uyarı niteliğinde bir manifesto yayınlandı. Dernek binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Dernek Başkanı Engin Aysu, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde engellilerin oy potansiyeli de dikkate alınsın” dedi. Engellilerin memur atamaları konusunda yaşadıkları sorunları dile getiren başkan Aysu, bu konuda düzenlenme yapılmasını istedi. “125 bin engellinin başvurduğu Engelli KPSS sonucunda 24 bin boş engelli memur kadrosuna sadece 3 bin 138 engellinin atanmasını kabul etmiyoruz” diyen Aysu, “Bu sayının en az 7 bin olmasını ve işe girme şanslarının artırılmasını istiyoruz. Bu konuyla ilgili 4 görme engelli arkadaşımızın başlattığı açlık grevi sonuç getirmiş Bakan Faruk Çelik eylemci arkadaşlarımızın yanına giderek atama oranının artırılacağını söylemişti. Sözlerin tutulmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat