Özdilek

Güncel

“Gözaltılar, hırsızlığın yol açtığı panik atağın eseri”

Yolsuzluk operasyonlarının yıl dönümü nedeniyle Kocaeli Emek ve Demokrasi Platformu eylem yaptı. Basın açıklaması yapan Erdal Karakuş, “Bütün bu gözaltı, tutuklama furyaları o hırsızlığın yol açtığı panik atağın eseridir” d

27 Aralık 2014 Saat: 10:07
“Gözaltılar, hırsızlığın yol açtığı panik atağın eseri”
“Gözaltılar, hırsızlığın yol açtığı panik atağın eseri”

Kocaeli Emek ve Demokrasi Platformu önceki gün 17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Haftasının yıldönümü nedeniyle eylem yaptı. Platform üyeleri ve destekçilerin katıldığı eylem Yürüyüş Yolu’ndan başlayarak Adliye önüne kadar devam etti. Ellerinde meşaleler, dövizler ve üzerinde ‘Hırsızlık babadan evlada geçer, evlattan babaya değil’ yazılı pankartlar ile yürüyen grup Adliye önünde basın açıklaması gerçekleştirdi.


GENİŞ KATILIM

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP İl Başkan Vekili Cihat Altınyuva, ÖDP İl Başkanı Osman Bahçeci, HTKP İl Temsilcisi Barboros Tantan, KESK Dönem Sözcüsü Yener Çalışkan, Eğitim-Sen Şube Başkanı Suca Omurca, Halkevleri Şube Başkanı Yaşar Seğmen, Kocaeli Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri, Kocaeli Kadın Platformu üyeleri, Av. Hüseyin Acurman’ın yanı sıra Eğitim Sen üyeleri, CHP üyeleri de eyleme katıldı.

 

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Basın açıklamasını yapan Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş, "Bu alanları bırakın boşaltmayı, bu hırsızların hesabı soruluncaya kadar, bu mücadelemizi yükselterek artırmaya devam edeceğiz. Çünkü biz şunu çok iyi biliyoruz ki iktidar panikte. Tüm bu güvenlik uygulamaları, tüm bu bastırmacı politikaları, bütün bu gözaltı, tutuklama furyaları, aslında o hırsızlığın yol açtığı panik atağın eseridir” ifadelerini kullandı.

 

“MİLYONLAR SUSTUKÇA AÇLIK SÜRECEK”

 Karakuş’un ardından söz alan Yener Çalışkan, “Halen 891 TL asgari ücret alan ve evine aylarca kırmızı et girmeyen milyonlar sustukça, devam edecek olan tek şey açlığın kendisi olacaktır. AKP iktidarının yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili olarak bütün ekonomik ve siyasi gerçeklerin üzerini kapatma girişimleri asla kabul edilemez. Yolsuzluğa karışan bütün sorumlular ve arkasındaki güçler halka hesap vermelidir “ şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat