Özdilek

Güncel

GTO’DAN VEFA YEMEĞİ

Gebze Ticaret Odası önceki akşam büyük bir vefa örneği vererek GTO’nun kuruluşundan bugüne görev alanları yemekte bir araya getirdi.

1 Kasım 2012 Saat: 18:22
GTO’DAN VEFA YEMEĞİ
GTO’DAN VEFA YEMEĞİ

Yemekte ayrıca çok sayıda eski kurucuya da teşekkür plaketi verildi.

Gebze Ticaret Odası tarafından Holiday Inn Otel’de düzenlenen yemeğe Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Guni, Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanı Jand. Kd. Albay Birol Şimşek, Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve GTO’nun kuruluşundan bugüne görev alan meclis üyeleri ve çok sayıda protokol davetlisi ve davetli katıldı.

 

Geçmişten günümüze GTO’nun tanıtım filminin gösteriminin ardından kısa bir konuşma yapan GTO Başkanı Nail Çiler, GTO’nun kuruluşundan bugüne kadar görev alan herkese teşekkür etti. Ölenleri de rahmetle andıklarını söyleyen GTO Başkanı Çiler, “GTO çatısı altında acı tatlı bir çok anıyı birlikte yaşadık. Bu yemeği de geçmişte görev alanları hatırlamak için düzenledik” dedi. Çiler, göreve geldikleri günden bu yana yönetim olarak tüm olumsuzluklara rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade etti.

Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Guni de Türk Milletinin vefalı bir toplum olduğuna dikkat çekerek, program için GTO yöneticilerini kutladı ve Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın da selamlarını getirdiğini söyledi.

GTO Kurucu Başkanı İbrahim Başaran da programa katılmaktan mutlu olduğunu söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti. 24 yıl önce Gebze Ticaret Odası’nı çok zor şartlarda kurduklarını söyleyen Başaran, “O gün akvaryum gibi bir odada olan Gebze Ticaret Odası, o günlerden bu günlere geldi, GTO’nun bu noktaya gelmesine katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

GTO’nun eski emektar üyelerinden Dr. Metin Eriş de programın kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. Hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Eriş, “Bizim dönemimizde 2 bin 3 bin olan üye sayısı bugünlerde 11 bine ulaşmış ve bu rakam bizi çok mutlu ediyor. Bu tablo Gebze Ticaret Odası’nın daha sağlam zemin üzerine oturduğunu gösteriyor” diye konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat