Özdilek

Güncel

Gülgün Feyman: CHP’yi tanımıyoruz

Vatan Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Gülgün Feyman Budak, Vatan Partisi Karamürsel İlçe Örgütü’nün açılışında konuştu. Feyman, “CHP’yi tanımıyoruz” dedi

21 Nisan 2015 Saat: 13:35
Gülgün Feyman: CHP’yi tanımıyoruz
Gülgün Feyman: CHP’yi tanımıyoruz

İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor.  Vatan Partisi İl Örgütü de ilçe örgütlerinin açılışlarını tek tek yapıyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın açılışı önceki gün davullu zurnalı gerçekleştirildi. Sibel Fitoz Çelik’in ilçe başkanı olduğu ilçe örgütü, Camiatik Mahallesi Atatürk Caddesi Baş İş Hanı Kat: 3 adresinde faaliyetlerine başladı. Açılışta konuşma yapan Karamürsel İlçe Başkanı Sibel Fitoz Çelik, açılışa katılan 11 milletvekili adayına ve partili partisiz herkese teşekkür etti.

Açılışın en dikkat çeken konuşmasını, Ulusal Kanal Program Yapımcısı ve Vatan Partisi 2. sıra milletvekili adayı Gülgün Feyman Budak yaptı.  Budak, “Türkiye’mizi yeniden Atatürk devrimi temelinde, bağımsızlığa, birliğe, bütünlüğe, aydınlığa, zenginliğe, varlığa ve dirliğe kavuşturmak için Atatürk’te birleştik. Türk Bayrağı altında Vatan Partisi’nde toplandık, toplanıyoruz. Parolamız, ‘Vatan, işaretimiz, namus ve emek’tir. Bizler Atatürk’ün partisini geri istiyoruz ve de CHP’yi tanımıyoruz. 6 oku hayata geçirecek CHP’nin yanındayız. Bizler şimdi o 6 oku sahiplendik ve layık olduğu yere asıyoruz” dedi.

ADAYLAR TAM KADRO
Açılışa ayrıca, Vatan Partisi milletvekili adayları Cenap Yener, Mehmet Kemal Boran, Ayşen Tanrıkulu, Orhan, Kadıoğlu, Abdullah Aksu, Dilek Yalınay, Binnur Ayhan, Kadir Doğan, Recai Alkan, Yıldız Çaypınar, İl Başkanı Neval Sağdıç, Karamürsel İlçe Başkanı Sibel Fitoz Çelik, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat