Özdilek

Siyaset

GÜNEŞ: GEBZE ÜNİVERSİTESİ İÇİN TBMM’YE BAŞVURDU

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

    Nefes gazatesini ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr Hurşit Güneş, Gebze üniversitesi kurulması için TBMM Başkanlığına kişisel başvuruda bulunduğunu açıkladı. Güneş, Hükümet milletvekilleri ile ortak çalışma yapabileceklerini, istemezlerse onların çalışmalına destek olacaklarını, AKP milletvekilleri başvurması halinde imza atacağını açıkladı.Güneş, nedenlerini ayrıntılı olarak anlattığı teklifte şu görü görüşlere yer verdi:

 

İŞTE FAKÜLTELER

“Kocaeli İli’ne ikinci bir üniversitenin açılması için gerekli olan tüm ön koşulların bir arada olacağı görülmektedir. Üniversite içinde, Fen-Ede­bi­yat Fa­kül­te­si, İk­ti­sadî ve İdarî Bi­lim­ler Fa­kül­te­si, Eğitim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Osman Hamdi Bey Güzel Sanatlar Fakültesi, Meslek Yük­se­ko­ku­lu, Sos­yal Bi­lim­ler Ens­ti­tü­sü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bi­lim­le­ri Enstitüsü ve Güzel Sanatlar Enstitüsü’nün yer almasını istedi”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat