Özdilek

Güncel

Güneş: Kent bayramlaşmasında şov yapılıyor

Alternatif bayramlaşma olarak bilinen Sivil İnisiyatif Platformu tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, kent bayramlaşmasında şov yapıldığını söyledi.

28 Temmuz 2014 Saat: 18:27
Güneş: Kent bayramlaşmasında şov yapılıyor
Güneş: Kent bayramlaşmasında şov yapılıyor

Fethiye Caddesi’nde Sivil İnisiyatif Platformu tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, iktidara muhalif siyasi parti ve sivil tolum kuruluşları katıldı. Kent bayramlaşmasına alternatif bir bayramlaşma programı olarak geleneksel hale getirilen bayramlaşma törenine; CHP Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar, Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Zafer Mutlu, MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, ÇEKÜL Vakfı Başkanı Numan Gülşah ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BU ETKİNLİK ÇOK ÖNEMLİ
Bayramlaşma töreninde basına demeç veren CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, iktidarın, kent bayramlaşmasını kendi gücünü göstermek için şov yerine çevirdiğini söyledi. Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen bayramlaşma programının önemine değinen Güneş, “STK’lar tarafından yapılan bu etkinlik çok önemlidir. Bu etkinlikler ciddiye alınmalıdır. Kent bayramlaşması halka açık olarak yapılmalıdır. İktidarın gücü olarak gösterilmemelidir. İktidar kent bayramlaşmasında şov yapıyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat