Özdilek

Güncel

Günler, İmar yönetmeliğini anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Mimar Osman Günler , Gebze İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda İmar plan notları ve Tip İmar Yönetmeliği hakkında bilgi verdi.

16 Aralık 2015 Saat: 08:22
Günler, İmar yönetmeliğini anlattı
Günler, İmar yönetmeliğini anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İmar ve Şehircilik Daire Başkanı  Mimar Osman Günler , Gebze  İnşaat Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen  toplantıda Gebze ,Darıca, Çayırova, Dilovası ile ilgili 1/1000  Uygulama İmar plan notları ve Tip İmar Yönetmeliği hakkında  bilgi verdi.  İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcisi Ziya Özhan ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı sunum yaklaşık 3 saat sürdü. Eğitim sonunda Günler, üyelerin sorularını da cevapladı. Toplam 75 üyenin  katılımıyla gerçekleşen eğitimde bilgilerinin tazelendiğini söyleyen  İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Başkanı Ziya Özhan, Seminer hepimiz için  faydalı oldu, Gelişen teknolojiler ile ilgili bizleri aydınlatan Daire başkanımız Osman Günler’e teşekkür ediyoruz” dedi ve Günler’e katkılarından dolayı ayrıca plaket verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat