Özdilek

Spor

Gururumuz Olimpiyat Yıldızları

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü jimnastik alanında Kocaeli’nde ilklere imza atmaya devam ediyor.

19 Mayıs 2014 Saat: 19:41
Gururumuz Olimpiyat Yıldızları
Gururumuz Olimpiyat Yıldızları

ŞAMPİYONAYA GİDECEK

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü jimnastik alanında Kocaeli’nde ilklere imza atmaya devam ediyor. Bir çok branşta akademik ve profesyonel kadrosuyla yapmış oldukları çalışmalarla kent gündeminden düşmeyen Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü bir kere daha Türkiye Jimnastik Şampiyonasında ilimizi temsil ederek Türkiye’de ses getirmeyi hedefliyor.

 

YAŞ GRUBUNU OLDUKÇA DÜŞÜRÜLER

Geçmiş yıllarda yapılamayan bir başarıya imza atan Kulüp sporcuları profesyonel antrenör kadrosu gözetiminde devam eden çalışmalarda sporcular hem artistik hem de aerobik jimnastik alanında yarışmalarına hazırlanarak Türkiye şampiyonalarında başarılı performanslar sergiliyor. İlimizde sporun yaşını 2’ye kadar düşüren Olimpiyat Yıldızları gelecek yıllarda Olimpiyat yıldızları olmayı hedefliyor.

 

İLİMİZDE ŞAMPİYONA VAR

 

30 Mayıs-1 Haziran arası Kocaeli’nde düzenlenecek olan Türkiye Jimnastik Şampiyonası’nda Türkiye’nin en iyi takımlarıyla yarışacak olan Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü gün saymaya başladı. Dila Altundal, Begüm Naz Aşık, Doğa Coşanay, Şimal Altun, Şevval Altun, Alisa Kırmızıoğlu, Eylül Nisa Uğuz, Yağmur Türemen ilimiz adına Türkiye Jimnastik Şampiyonasında yarışacak.

 

ARTIK KOCAELİ’DE VAR

Kulüp Başkanı Tolga Havuç Olimpiyat Yıldızları ailesi olarak jimnastikte Kocaeli’mizi ülke genelinde marka yaptık. Dün jimnastikte adı bile olmayan ilimizi ulusal ve uluslar arası yapmış olduğumuz çalışmalarla önemli yerlere getirdik. Artık Türkiye jimnastik camiası bizi konuşuyor ve örnek alıyor., projeler üretiyoruz ve üreten Türkiye’nin üreten spor kulübü olmanın gururunu yaşıyoruz.

 

HERKESİ ŞAMPİYONAYA BEKLİYORLAR

Kulüp Başkanı Tolga Havuç, “Kocaeli’nin ilk ve en büyük jimnastik kulübü olarak; ilimizde düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına tüm halkımızı davet ediyoruz ayrıca aziz Kocaeli halkının bizim için önemli olan bu yarışmada yanımızda olmasını ve başarılarımıza ortak olmalarını temenni ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat