Özdilek

Güncel

Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı

(SEDAŞ) Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. İcra Başkanı Bekir Sami Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

18 Ekim 2016 Saat: 20:07
Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı
Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı

(SEDAŞ) Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. İcra Başkanı Bekir Sami Güven, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Güven mesajında muhtarlık teşkilatının ilk olarak 2. Mahmut döneminde 19 Ekim 1829 yılında kurulduğunu ve çalışmaya başladığını belirterek geçtiğimiz yıl ilki kutlanan 19 Ekim’in, Muhtarlar Günü olarak kabul edildiğini ve muhtarların zorlu görevleri karşısında büyük bir özveri ve gayretle bu görevlerini yerine getirdiğini ifade ederek tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

Güven yayınladığı mesajında, “Muhtarlık müessesesi; kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileridir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.” dedi.

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde elektrik dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ, faaliyet bölgesinde bulunan ve telefonları VIP hattı olarak SEDAŞ çağrı merkezinde tanımlanan muhtarların cep telefonlarına SMS göndererek muhtarlar gününü kutladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat