Özdilek

Güncel

HAKAN SAVAŞ DERNEK ZİYARETLERİ

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Hakan Savaş dernek ziyaretlerine Ordulular Derneği'nde devam etti. Derince Belediye Başkan Adayı Hakan Savaş,CHP Derince İlçe Başkanı Sefer Yeni,ilçe sekreteri Sabriye Gülşah,ilçe yönetimi ve gençli

24 Aralık 2013 Saat: 16:54
HAKAN SAVAŞ DERNEK ZİYARETLERİ
HAKAN SAVAŞ DERNEK ZİYARETLERİ
Ordulular tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Hakan Savaş''Derince'de doğdum,Derince'nin gelişimine yakından tanıklık ettim.Maalesef Derince 20 yıldır iyi yönetilmiyor. Üniversitesi olmayan tek ilçe Derince.Otoban bağlantısının olmadığı tek ilçe Derince.Otoban bağlantısının sağlanmasıyla birçok doğal güzelliğe sahip olan Derince,turizm açısından gelişecektir.Gençliğimde Derince'de iki tane yazlık, üç tane kışlık sinema vardı.Derince sosyal kültürel açıdan gelişmiş bir ilçeydi.Şuan Derince' de sinemamız,tiyatromuz yok.Gençlerimizin spor yapacakları alanlar  çok kısıtlı. 
 
Yerel yönetim anlayışını değiştirmek için geliyorum.
Derince'nin sorunları çözmek için geliyoruz.Yerel yönetim anlayışını değiştirmek için geliyoruz.Derince'yi derneklerimizle,esnaflarımızla,vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz. Derince'yi yaşanabilir bir ilçe yapacağız.
 
Ordulular adına konuşan dernek başkanı Kadir Efe''Derinceliyiz,hep beraber bu ilçede yaşıyoruz,Derincenin gelişimine bir damla katkımız olması için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz'' dedi.
Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret tamamlandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat