Özdilek

Güncel

Hakim ve Savcı atamaları yayınlandı

Bir süre önce kamuoyuna da yansıyan, bazı hakim ve savcılar arasında yapılan görev değişiklikleri, dün Resmi Gazete’de yayınlanarak resmen yürürlüğe girdi.

8 Şubat 2014 Saat: 22:12
Hakim ve Savcı atamaları yayınlandı
Hakim ve Savcı atamaları yayınlandı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun(HSYK) yaptığı görev değişiklikleri, bu kararla resmiyet kazandı. Buna göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Şafak Kocaeli Cumhuriyet Savcılığına, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Fikren Seçen Gebze Cumhuriyet Savcılığına, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına; Kocaeli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Özcan Ahmet Yılmaz Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Yine dünkü kararla resmiyet kazanan diğer atamalarda da Ovacık Hakimi Hayrullah Kut Kocaeli Hakimliğine, Kocaeli Vergi Mahkemesi üyesi Hamiyet Çakır İstanbul Vergi Mahkemesi üyeliğine, Ankara Vergi Mahkemesi üyesi Serap Bilgin Kocaeli Vergi Mahkemesi üyeliğine, Danıştay Tetkik Hakimi Gökhan Balaban da Kocaeli Vergi Mahkemesi üyeliğine getirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat