Özdilek

Güncel

Hamşioğlu,“Engellilere yönelik büyük projeler lazım”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, eşi Yüksek Mimar Tanja Hamşioğlu, CHP İlçe Başkanı Selman Kösali ve İl Yönetim Kurulu üyesi Atmet Özmet Darıca Engelliler (Özel İnsanlar) Derneğini ziyaret etti.

4 Aralık 2013 Saat: 17:05
Hamşioğlu,“Engellilere yönelik büyük projeler lazım”
Hamşioğlu,“Engellilere yönelik büyük projeler lazım”

Engelliler Dernek Başkanı Melek  Arıkan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hamşioğlu, hem kutlamada bulundu hem de mesajlar verdi.

 

Hamşioğlu yaptığı konuşmada, “Engelli olmak ne kimsenin elinde ne de kimsenin engelli olmama garantisi vardır. Engellilere gösterilen saygı, verilen hizmet ve yapılan projeler aslında herkesin kendisine yaptığı hizmettir. Çağdaş kentler ve toplumlar, engellilere verdiği önemle belli olur. Bu yüzden, engellilerle yönelik görevler bir toplumsal proje olmak zorundadır. Bu proje de belediyelerde önemli roller üstlenmek durumundadır. Bu yüzden, bis göreve geldiğimizde büyük bir projenin altına imza atacağız. Hem de engelliler nasıl istiyorsa öyle yaşayacakları projeleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat