Özdilek

Güncel

HANSEL VE GRETEL’İN HİKAYESİ GEBZE CENTER’A TAŞINACAK

Gebze Center, Hansel ve Gretel masalını, yüz boyama etkinlikleri ve hikaye anlatımıyla çocuklara sunuyor. 14 Kasım’da başlayacak etkinlik 22 Kasım’a kadar ziyaret edilebilinecek.

9 Kasım 2015 Saat: 16:03
HANSEL VE GRETEL’İN HİKAYESİ GEBZE CENTER’A TAŞINACAK
HANSEL VE GRETEL’İN HİKAYESİ GEBZE CENTER’A TAŞINACAK

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, Çocukların en sevdiği hikâyelerden biri olan Hansel ve Gretel’in Büyük Macerasını alışveriş merkezine taşıyor.

14 Kasım Cumartesi günü başlayacak olan etkinlik, 22 Kasım Pazar gününe kadar bir hafta boyunca devam edecek. Gebzeli çocuklar, her gün 14:00 ile 19:00 saatleri arasında Hansel ve Gratel ile Yaramaz Tavşanların maceralarını izleme fırsatı bulacak.

Hafta boyunca ayrıca, yüz boyama etkinlikleriyle keyifli atölyeler eşliğinde birbirinden güzel hikâye ve masal anlatımları gerçekleştirilecek.

Gebze Center, tüm çocukları 14 Kasım cumartesi günü saat 14:00’ten itibaren, “Hansel ve Gratel’in Büyük Macerası” ve birbirinden keyifli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirmeye davet ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat