Özdilek

Güncel

Hayat Kimya’da yeni yapılanma

Hayat Kimya, hızlı tüketim ürünleri sektöründeki 30 yıllık deneyiminden güç alarak globalleşme vizyonuyla organizasyon yapısını yeniledi. Yeni yapılanmada, CEO’ya bağlı Başkan Yardımcılığı rollerine atanan Hayat Kimya’nın 6 de

13 Şubat 2017 Saat: 14:33
Hayat Kimya’da yeni yapılanma
Hayat Kimya’da yeni yapılanma

1987’de Bingo ile hızlı tüketim ürünleri sektörüne giriş yapan ve Türkiye’den doğan Molfix, Molped, Papia, Familia gibi güçlü markalarını bugün dünya çapında milyonlarca eve ulaştıran Hayat Kimya, organizasyon yapısında önemli değişikliler gerçekleştirdi.

 

CEO’ya bağlı 6 başkan yardımcılığı, Strateji ve Pazarlama, İştirakler, Satış, Operasyon, Finans ve Ar-Ge olarak ayrılıyor.

 

 

Hayat Kimya’nın yeni başkan yardımcıları

İştiraklerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcılığına Ali Zeybek, Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Vedat Yıldırım, Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına İbrahim Güler, Ar-Ge’den Sorumlu Başkan Yardımcılığına Fikret Koç, Finanstan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Yavuz Zaman ve Strateji ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Aysel Aydın getirildi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat