Özdilek

Güncel

HDP 5. bürosunu Çukurbağ’da açtı

HDP İl Örgütü, il genelinde 24. İzmit genelinde ise 5. seçim irtibat bürosunu Çukurbağ Mahallesi’nde hizmete açtı

27 Nisan 2015 Saat: 00:25
HDP 5. bürosunu Çukurbağ’da açtı
HDP 5. bürosunu Çukurbağ’da açtı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmit İlçe Örgütü, 5. seçim irtibat bürosunu Çukurbağ Mahallesi’nde açtı. Çukurbağ Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi No:80 adresinde faaliyete geçen seçim irtibat bürosunun açılışında partililer hazır bulundu. HDP İl Başkanı Mehmet Akgül, HDP İzmit İlçe Başkanı Recep Gönültaş, milletvekili adayları Ali Haydar Konca, İbrahim Ergin, Sinan Odabaş ve Yücel Demir, açılışa katılan isimler arasındaydı.

Açılışta partililere hitap eden HDP İl Başkanı Mehmet Akgül, il genelindeki 24. Seçim irtibat bürosunu açtıklarını duyurdu. Akgül, “HDP 7 Haziran sonrasında güzel bir şekilde mecliste temsil edilmelidir. Türkiye demokrasisinin barış ve kardeşlik içerisinde yeniden sağlanması ihtiyacı artık göz ardı edilemez. Bu sağlayacak olan tek parti de Halkların Demokratik Partisi’dir. Gittiğimiz her yerde halkların bize gösterdiği teveccüh de bunun en büyük kanıtıdır” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat