Özdilek

Güncel

“HER ESNAFA EŞİT İMKAN SUNACAĞIZ”

CHP Körfez Belediye başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, seçim çalışmalarını hergün bir mahallede yürütüyor. Özellikle kentin nabzının attığı esnaflara yoğunlaşan Başar, dün de Barbaros mahallesinde bir dizi esnaf ziyareti yaptı.

21 Aralık 2013 Saat: 09:50
“HER ESNAFA EŞİT İMKAN SUNACAĞIZ”
“HER ESNAFA EŞİT İMKAN SUNACAĞIZ”

Barbaros mahallesindeki esnafları bir bir dolaşan Prof. Başar, onların sıkıntılarını dinleyip, isteklerini ve yerel yönetimlerin onlar için sağlayabileceği kolaylıkları sordu.

 

Başar, mahalle için kurulan semt pazarını da dolaşan Başar, her pazarcıya kendisini tanıtıp, yapacağı hizmetleri anlatırken, sık sık ülke gündemini sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili sorularla da karşılaştı.

Göreve geldiklerinde açık, şeffaf,  herkese eşit mesafede, parti kimliğine bakmaksızın hizmet götüreceklerini anlatan Başar, yolsuzluk, adam kayırma, usulsüz işler yapmaya asla müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

 

Başar, “belediyecilik sadece altyapı yapmak değildir. Sosyal ve ekonomik yönden de halka ve esnaflara destek olmaktır. Yönetimimiz alımlarda Körfez öncelikli ve esnaflara eşit imkan sunacaktır. Hiçbir şaibeli  işin altında bizim imzamız olmayacaktır. Halkın bize emanet edilen, parasına ve  kenti yönetme iradesi gözümüz gibi bakacağız.”dedi.

 

Başar, Körfez’in derli toplu hale getirilerek modern ve cazibeli bir şehir haline getirilmesi için kendisine fırsat verilmesini de istedi.

 

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat