Özdilek

Güncel

Hurdacılar, Nevzat Doğan’ı protesto etti

Kocaeli Geri Dönüşümcüler Konfederasyonu’nun toplantısı Antikkapı Restoran’da gerçekleşti. Hurdacılar, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı protesto gerekçesiyle toplantıya katılmadı.

2 Şubat 2014 Saat: 17:43
Hurdacılar, Nevzat Doğan’ı protesto etti
Hurdacılar, Nevzat Doğan’ı protesto etti

Boş salona konuşan Doğan, “Bana kırgınsınız ve gönül koydunuz. Bunu biliyorum” dedi. AKP Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, MHP Derince Belediye Başkan Adayı Halit Altuntaş, Kocaeli Hurdacılar Dernek Başkanı Mustafa Nebili ve Kocaeli Geri Dönüşümcüler Kooperatifi Başkanı Ramazan Gürsoy’un katıldığı programda soğuk rüzgarlar esti. Programın başlangıcında açılış konuşmasını yapan Kocaeli Geri Dönüşümcüler Kooperatifi Başkanı Ramazan Gürsoy, “Bundan önceki toplantılara siyasiler çok fazla rağbet göstermediği için, bu toplantıya arkadaşlarımız gelmedi” dedi. Gürsoy’un ardından konuşan Başkan Nevzat Doğan, “Bizler geri dönüşümün her zaman olmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışarak İzmit’e bir hurdacılar sitesi kurulması konusunda önemli adımlar attık” dedi. Hurdacılar Derneği Başkanı Mustafa Nebili, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Valimiz Ercan Topaca’yı programımıza davet ettik ancak ilgi göstermediler. Bu konudan dolayı çok üzüntülüyüz. Keşke burada olup sorunlarımızı dinleselerdi. Hurdacılık aslından çok önemli bir meslektir. Sorunlarımız çözülmüyor” ifadesini kullandı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat