CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez Ticaret Odası Başkanı seçilen Sibel Moralı’yı ziyaret etti. Kaplan’a CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar’da eşlik etti
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Körfez ilçe Başkanı Mehmet Kaçar ile Körfez Ticaret Odası Başkanlığına yeni seçilen Sibel Moralı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Körfez Ticaret Odası Başkan vekili Veysel Şenol, yönetimden Bahar Baykal ve Fatih Fidan'da hazır bulundu. Yaklaşık bir saatlik ziyarette güncel konular ve KTO ile ilgili sohbetler edildi.
Sibel Moralı’ya başarılar dileyen CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, başarılı bir dönem geçirileceğine dönük inancının büyük olduğunu söyledi. KTO Başkanı Sibel Moralı’da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte yeni bir döneme başlamış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu bir bayrak yarışı ve bu bayrağı taşıma sırası bize geldi. Odamızı ve temsil ettiğimiz misyonu daha iyiye götürme çabamız dün olduğu gibi bugün ve yarında sürecektir” dedi.
KTO Meclisinden Sibel Moralı’ya moral
Körfez Ticaret Odası’nın yeni başkanı seçilen Sibel Moralı’yı oda meclisi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini tekrarladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret hayli kalabalık oldu
Körfez Ticaret Odası geçtiğimiz hafta yeni başkanını belirledi. Yönetim kurulu içerisinde yapılan seçimde adaylığını açıklayan ve oy birliğiyle başkan seçilen Sibel Moralı, haftanın ilk mesai gününde ziyaretçi akınına uğradı. Moralı’yı ziyaret edenler arasında odanın meclis üyeleri de vardı. Mazeret bildiren birkaç kişi dışında tüm meclis üyeleri Moralı’ya makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dilleklerinde bulundu.