Özdilek

Güncel

İdman Yurdu Futbol Takımı Türkiye Şampiyonasına Katılıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

  U-14 yaş grubunda mücadele ederek Karamürsel-Gölcük Grubunda Birinci olduktan sonra Play-of Kocaeli birincisi olarak Türkiye Şampiyonasında Kocaeli’yi temsil edecek olan Karamürsel İdman Yurdu spor kulübü futbol takımı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Kulüp Başkanı İbrahim Fitozoğlu, Başkan Yıldırım’a bilgi verdi.

Karamürsel-Gölcük grubunda iyi mücadele ederek başarı elde ettiklerini açıklayan Kulüp Başkanı Fitozoğlu, “Play-of Kocaeli birincisi olduk ve Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil etmeye hak kazandık. 4-8 Mayıs 2011 tarihinde Tekirdağ’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında katılacağız. Amacımız Türkiye Şampiyonasından da başarıyla çıkmak” dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise başta sporcular olmak üzere Kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Karamürsel Belediye Başkanlığına gerçekleştirilen ziyarette Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İbrahim Fitozoğlu, İkinci Başkan Necmettin Karacan, Genel Kaptan Muharrem Erdoğan, Mali As Başkan Ali Yılmaz ve sporcular hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat