Özdilek

Güncel

İl başkanları iftar yaptı

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12. il başkanları toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kocaelispor’un KEV arazisi konusu bizlere verilen görevler neticesinde bu noktalara gelin

6 Haziran 2017 Saat: 10:49
İl başkanları iftar yaptı
İl başkanları iftar yaptı

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12. il başkanları toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kocaelispor’un KEV arazisi konusu bizlere verilen görevler neticesinde bu noktalara gelindi ve ortak bir çalışmayla çözüme kavuşturuldu

 

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminin ardından dönemin SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun çağrısı üzerine her ayın ilk pazartesi günü bir araya gelmeye başlayan 7 siyasi partinin il başkanı bu kez de iftar organizasyonunda buluştu. Haziran ayının il başkanları toplantısı BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ev sahipliğinde Çadır Kandıra Sofrası Restauran’ta gerçekleştirildi. İl Başkanları beraber oruçlarını açtıktan sonra kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunup basına poz verdiler. Gerçekleştirilen il başkanları toplantısında geçtiğimiz ay genel başkan yardımcılığı görevine getirilen SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nun yerine atanan Nurettin Çelik ilk kez katılım gösterdi.

 

 

 

ÇELİK İLK KEZ KATILDI

Çadır Kandıra Softası Restaurant’ta yapılan iftar programına AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP’nin yeni il başkanı Nurettin Çelik, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve BBP İl Başkanı Serhat Duyar katılım gösterdi.

 

 

 

12 TOPLANTI

İftar yemeğinin ardından konuşan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Bugün Kocaelimizde bir gelenek olan il başkanları toplantımızın on ikincisine ev sahipliği yapıyoruz. Nurettin beyin ilk toplantısı heyetimize katıldığı için hoş geldiniz diyoruz. 13. toplantıda yine valimiz ve Büyükşehir belediye başkanımızı ziyaret edeceğiz. Bir sonraki toplantı DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek” diye konuştu.

 

 

 

İNŞALLAH 113’ÜNCÜSÜ DE OLUR

 

Geçtiğimiz Cuma günü EDOK Komutanımızı ziyaret ettik” diyen Duyar, “Hepimizin siyasi düşünceleri ayrı ama burada Kocaeli için neler yapabiliriz bunu konuşuyoruz. Bu masada Kocaeli’ye katkı sağlayacak şeyler konuşuluyor” şeklinde konuştu. Duyar’ın ardından söz alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Burada il başkanları kendi partilerinin siyasetini yapmıyor. Kent için görüşmeler yapılıyor” dedi. Sarıbay’ın ardından konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Parti olarak Çarşamba günü saat 13.00’da DP’yi ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu. Dedeoğlu’nun ardından söz alan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Siyasetin bir sofra etrafında olması önemli. Biz daha çok cenazelerde bir araya geliyorduk. Bir arada olmamız önem arz etmektedir. İnşallah 13’sü değil 113’cüsü de yapılır” diye konuştu.

 

 

 

KOCAELİSPOR KONUSU ÇÖZÜLDÜ

 

Çelik’in ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Kocaelispor konusunda il başkanlarımız destek verdi. Kocaelispor’un KEV arazisi konusu bizlere verilen görevler neticesinde bu noktalara gelindi. Büyükşehir belediye başkanımızın fedakarlığının da altınız çizmemiz gerekiyor. Bu çözüm bu masadan geldi. Burada herkes üzerine düşeni yapıyor” dedi. Ceyhan il başkanlarının halı saha maçını ne zaman yapacağının sorulması üzerine, “İl başkanları idmanlara başladı. Yakında haber vereceğiz. Bu yıl içerisinde olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

 

ÇENESUYU KONUSU

 

MHP İl başkanımız Aydın Ünlü ve BBP İl Başkanımız Serhat Duyar’ın Çenesuyu konusunda bir hassasiyeti oldu” diyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Çenesuyu ile ilgili bazı hoş olmayan bir süreç oldu. Konunun özü 15 Temmuz şehitlerinin hatırlanmasıydı. Ama neticesi itibariyle hoş bir görüntü olmadı. 2. üretimi yapılmayacak. Özü itibariyle doğru bir adımdı. Hassasiyet gösteren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

“BU MASAYI BOZMAYACAĞIZ”

 

Ceyhan’ın ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün masayı siyasi parti il başkanları kurdu. Bu masayı biz kurduk, bozmayacağız. Bu masanın devamlılığı olacak. Kocaelispor bu masada yapılan görevlendirilmelerle, önerilerle biz çözüm aşamasına gelindi. Çenesuyu ile ilgili gelişmeler toplumu germeden, çatışmaya gelmeden çözüldü. Her siyasi partinin kendi taraftarları vardır. Bu masa referandum tartışmalarının olduğu dönemde bile görevini yapmıştır. SP İl başkanı Nurettin beye de hoş geldiniz diyorum” değerlendirmesinde bulundu. Serkan BORLAK

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat