Özdilek

Güncel

İlçe Müftüsü İhsan Kara'dan Teşekkür Ziyareti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara, Belediye Başkanı Cengiz Kan’a Merkez Şefik Camii altında devam eden çalışmalar için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinde yerel basında çıkan ve kendilerini de derinden üzen bazı haberlerden duyduğu üzüntüyü dile getiren Müftü Kara, Başkan Cengiz Kan’a Merkez Şefik Camiinin alt katında konferans salonu düzenlemesi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Kandıra Belediyesinin Merkez Şefik Camiinde bedelsiz olarak yaptığı çalışmalardan memnuniyetini dile getiren İlçe Müftümüz Dr. İhsan Kara, bu tür asılsız haberlerinde neden çıktığına anlam veremediğini de Başkan Kan’a ileterek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde ilçe müftülüğümüz tarafından gelen talep üzerine Kandıra Belediyesi tarafından kandıra taşı kullanılarak şefik camiinde bir konferans salonu oluşturulmuş ve bu hizmet karşılığında da herhangi bir bedel talep edilmemişti.

Başkan Kan kendisini makamında ziyaret eden ilçe müftüsü Kara’ya; Merkez Şefik Camiindeki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve en kısa zamanda vaat ettikleri gibi konferans salonunun en kısa zamanda kullanıma hazır hale geleceğini ve bu tarz asılsız haberlerin çalışmalarını etkilemeyeceğini bildirerek Müftü Kara’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

          

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat