Özdilek

Güncel

İlimtepe Futbol Kulübünde Seçmeler Yapıldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

     Geçtiğimiz yıl kurulan İlimtepe Futbol Kulübü,bu sezon U-16 ligine katılmak için futbolcu seçmelerini yaptı.Tamamen İlimtepe mahallesinde ikamet eden gençlerden oluşacak takımın seçmeleri,Körfez Belediyesi Esentepe Şehir Standında yapıldı.

 

Şubat ayında başlayacak U-16 liginde mücadele edecek İlimtepe Futbol Kulübü takımını oluşturmak için Körfez Belediyesi Esentepe Şehir Stadyumu’nda seçmeler düzenlendi. Teknik kadronun yanı sıra yöneticilerin de yer aldığı seçmelere İlimtepe Mahallesinden kırk iki sporcu katıldı. Teknik Direktör Murat Durul ile yardımcıları Kenan Gülal ve Nihat Fidan idaresinde yapılan seçmelere birçok yetenekli sporcu katıldı. Futbolcular, seçmeler boyunca önemli bir performans sergiledi. Teknik kadronun büyük bir titizlikle gerçekleştirdiği futbolcu seçimlerinde beğenilen oyuncular tek tek not edildi.

 

FUTBOLCULAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
U-16 ligine güçlü bir kadro ile girmenin planlarını yapan İlimtepe Futbol Kulübü yönetimi seçmeleri tam kadro izledi. Gençlere fazlasıyla önem veren,seçmeleri takip eden Kulüp Başkanı Kazım Elmas ile yöneticiler Reşat Sarı,Seyfi Engin,Metin Özkan,Nuri Cihan Sel ve Bülent Gülal, mahalledeki gençleri spora yönlerdirmeyi arzuluyorlar.

Çift kale maçı ile yapılan seçmelerde, teknik kadro tarafından izlenen futbolcular bütün hünerlerini sergiledi. Amatör Ligi kaldırabilecek düzeyde olan veya yetenekli olan futbolcular dikkatlice izlendi. Seçmelerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Teknik Direktör Murat Durul: “futbolcu seçmeleri beklentilerimizi karşıladı. Yetenekli oyuncuların katıldığı seçmelerde birçok ismi not ettik. Bu futbolcuları yeniden izleyeceğiz” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat