Özdilek

Güncel

İLİMTEPE KÖRFEZ’İN İNCİSİ OLACAK

CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, İlimtepe mahallesi ile Belen köyünü ziyaret etti. Başar’a ilçe başkanı Mehmet Miroğlu da eşlik etti.

30 Aralık 2013 Saat: 13:44
İLİMTEPE KÖRFEZ’İN İNCİSİ OLACAK
İLİMTEPE KÖRFEZ’İN İNCİSİ OLACAK

İşyerlerinde esnafları, pazarda vatandaşları dinleyen Başar,  vatandaştan  bir dokun bin ah işit  misali  çok sayıda şikayet aldıklarını, ulaşımdan  alış-veriş imkanlarına,  sağlıktan eğitime kadar çok sayıda sorunla ve  çok zor şartlarda yaşadıklarını  dile getirdiklerini söyledi.

 

Vatandaşlar, “Ulaşım nerdeyse imkansız. Alış-verişimizi yaptığımız yer derme çatma bir bakkal. Pazarımız 10 tezgahlık. Sağlık Ocağımız bile yok”diye sitemde bulundular.

ÇOCUKLARA SÖZ VERDİ

Başar’ın çevresini saran çocuklar ise  çocuklar,  oyun alanlarının olmadığını, basketbol ve futbol sahası istediklerini dile getirdiler. Çocuklarla sohbet eden Başar, “ söz veriyorum. İktidar olduğumuzda ilk görevimiz çocuklarımızı mutlu etmek olacak” dedi.

 

Ziayeret sonrası açıklamalarda bulunan  Prof. Dr. Reşat Başar, aday adaylığı sırasında  İlimtepe’de  vatandaşlarla buluşup onların sorunlarını dinlediğini, bölgeyi yakından tanıdığını vurguladı. Başar, “İlimtepe sorunlar yumağı.  400 milyonluk yatırımdan söz ediliyor ama ortada bir şey yok. Ulaşım büyük bir sorun. Sağlık hizmeti başka bir sorun.  Alışveriş yapacak bir market bile yok” diye konuştu.

 

İLİMTEPE KÖRFEZ’İN İNCİSİ OLACAK

 

Körfez’in en az hizmet alan mahallesinden  biri olduğunu ifade eden Başar, "Amacımız  Körfez’i yeniden tarihi dokusuyla buluşturup  örnek bir  kent ilçe haline getirmek. Bu projemizde İlimtepe sorunlarının çözümü de önemli bir yer tutmaktadır. 10 yıldır İlimtepe’nin ne ulaşım sorunu ne altyapı ne de sağlık hizmeti  sorunları çözülebilmiş değil. Doğal yapısıyla Körfez’in ciğerlerini oluşturabilecek olan İlimtepe’nin sorunlarının çözümüyle şehrin incisi olacak” dedi.

Öte yandan Başar, Belen köyünü de ziyaret ederek, bir kahvede köy halkının sorunlarını dinledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat