Özdilek

Güncel

İlk Aşureler Gölcük Belediyesinden

   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geleneksel hale getirilen Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin düzenlemiş olduğu aşure dağıtımı programına katılım gösterdi.   Programa Başkan Ellibeş’in yanısıra Gölcü

4 Ekim 2016 Saat: 15:36
İlk Aşureler Gölcük Belediyesinden
İlk Aşureler Gölcük Belediyesinden

 

 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, geleneksel hale getirilen Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin düzenlemiş olduğu aşure dağıtımı programına katılım gösterdi.

 

Programa Başkan Ellibeş’in yanısıra Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve yönetimi ve engelli vatandaşlar vatandaş katıldı.        

 

Hicri yılın ilk ayı Muharrem Ayı’dır ve bu ayın hikmeti de herkesçe bilinmektedir. Bu anlamda aşure ayı münasebetiyle düzenlenen program yapılan duanın ardından, aşurelerin ikram edilmesi başladı.

Başkan Hasan Bat, yapılan aşureleri elleriyle kaselere doldurarak servis etti. Geleneksel hale getirilen aşure dağıtımını bundan sonraki senelerde de devam ettireceklerini de dile getirmeyi ihmal etmedi. Program, Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde ve önünde aşure ikram edilmesiyle devam etti.

 

Başkan Ellibeş, Barışın ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin daim olması için dualar edilerek, aşure dağıtımıyla da pekiştirilen bu programın yapılmasına vesile olan ve desteklerini esirgemeyen bizlere, malzeme konusunda tereddütsüz yardımcı olan başta Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e ve Gölcük Belediyesi’ne gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat