Özdilek

Güncel

İMO’dan TOSB’ye ziyaret

İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyeleri TOSB (Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Murat Demir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dile

3 Mart 2017 Saat: 14:18
İMO’dan TOSB’ye ziyaret
İMO’dan TOSB’ye ziyaret

İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim  kurulu üyeleri TOSB  (Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi  Bölgesi) Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Murat Demir’i makamında ziyaret  ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar  diledi.

 

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Demir’i makamında ziyaret eden  İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, "Genç yaşta çok  önemli kurumda bölge müdürü olarak görev aldınız. Görevinizi layıkıyla  yerine getireceğinizden hiç endişemiz yok. Hayırlı, güzel ve başarılı  hizmetler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Demir başarılar diledi

Ziyarette TOSB’un bölge faaliyetleri hakkında bilgiler veren Demir, inşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti. STK’lar ile her anlamda işbirliğinin artacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat