Özdilek

Spor

İnegöl Kafkasspor'dan Bursaspor'a ziyaret

İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursaspor'a ve Başkan Enes Çelik'e ziyarette bulundu.BURSA (İGFA) - İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bursaspor kulup başkan...

17 Eylül 2024 Saat: 15:05
İnegöl Kafkasspor'dan Bursaspor'a ziyaret
İnegöl Kafkasspor'dan Bursaspor'a ziyaret

İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bursaspor'a ve Başkan Enes Çelik'e ziyarette bulundu.

BURSA (İGFA) - İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bursaspor kulup başkanı Enes Çelik'i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. İnegöl Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu, Enes Çelik'e isminin yazılı olduğu Kafkasspor forması hediye etti.

ENES ÇELİK'TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Bursaspor Başkanı Enes Çelik "Değerli abim, Sabahattin Başkan ve Kafkasspor yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize geldi. Kendilerine teşekkür ediyor, Kafkasspor’a müsabakalarında başarılar diliyorum." dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat