Özdilek

Güncel

İnsan odaklı hizmetten yanayız

Gebze’de bir dizi temasta bulunan AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, insan odaklı hizmetten yana olduklarını söyledi.

11 Şubat 2014 Saat: 22:25
İnsan odaklı hizmetten yanayız
İnsan odaklı hizmetten yanayız

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Hacı Halil Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mahallede Salon Berber isimli dükkanın açılısını gerçekleştiren Milletvekili Okur ve beraberindekiler daha sonra, Ulus Mahallesi’nde bulunan Sivas ili Zara ilçesi Şerefiye Yeşimli Köyü Derneği’ne ziyarette bulundu.

Bir konuşma yapan Köşker, Gebze de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktararak, “Başbakanımız her konuşmasında hedefin sadece seçim almak olmadığını, asıl hedefin en yüksek oyla kazanmak olduğunu vurguluyor. Bizler bakanımızın, milletvekillerimizin, teşkilatlarımızın ve siz değerli vatandaşlarımızın desteğiyle Gebze’de güzel işler yaptık. İkinci dönemimizde yine desteklerinizle bu güzel işlerin devamı gelecektir” dedi.

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, hem ülke gündemi hem de yerel konularla ilgili bilgilendirme yaparak, “Partimiz kurulduğu günden beri birçok güzelliğin altına imza attı ve bu ekip çalışmasıyla oldu. Ülkemizin nereden nerelere geldiğini unutmamak lazım” dedi. AK Parti kadrolarının insan odaklı bir yönetim anlayışı olduğunu söyleyen Milletvekili Okur, gece gündüz demeden halkın menfaatleri için çalıştıklarını belirterek, bunun hem hükümet düzeyinde hem de yerel yönetimlerde en güzel örneklerinin sergilendiğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat