Özdilek

Güncel

İrfan Ayar’ın babası vefat etti

Gebze Plastikçiler OSB Başkanı ve Gebze Sultanorhan Spor Kulübü Başkanı İrfan Ayar’ın babası Recep Ayar (87) vefat etti.

5 Ocak 2016 Saat: 11:09
İrfan Ayar’ın babası vefat etti
İrfan Ayar’ın babası vefat etti

Gebze Plastikçiler OSB Başkanı ve Gebze Sultanorhan Spor Kulübü Başkanı İrfan Ayar’ın babası Recep Ayar (87) vefat etti. Aynı zamanda AK Parti eski il yönetim kurulu üyesi de olan İrfan Ayar’ın babasının cenazesi dün öğle namazından sonra İlyasbey camiinde kılınan cenaze namazının ardından merkez mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye; AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze Müftüsü Şaban Apaydın, KASKF Başkanı Murat Aydın, eski milletvekili Eyüp Ayar, iş ve siyaset ve spor adamlarının yanı sıra çok kalabalık bir katılım oldu. Almanya emeklisi olan ve aynı zamanda Fuat Ayar’ın da dedesi olan 8 çocuk babası Recep Ayar’ın cenaze namazını Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu kıldırdı. Ayar’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat