Özdilek

Güncel

İş İnsanı Mamikler İnşaat’ın Sahiplerinden Haluk Mamik, Siyasete Giriyor.

Kocaeli’nin tanınan ve sevilen iş insanlarından Mamikler İnşaat’ın sahiplerinden Haluk Mamik, siyasete yeşil ışık yaktı.

2 Ekim 2016 Saat: 21:33
İş İnsanı Mamikler İnşaat’ın Sahiplerinden Haluk Mamik, Siyasete Giriyor.
İş İnsanı Mamikler İnşaat’ın Sahiplerinden Haluk Mamik, Siyasete Giriyor.

Mamik, “Bir-iki partiden de teklif geldi ama ileri ki süreçlerde eğer ülkem için, vatanım için, şehirim için faydam olacaksa neden olmasın” dedi.

 

Kocaeli’nde kamuoyunun yakından tanıdığı sevilen iş insanıı Mamikler İnşaat’ın sahiplerinden Haluk Mamik, siyasete giriyor. Mamik ulusal bir gazeteye verdiği röportajda kendisine bir iki partiden teklif geldiğini açıkladı. Mamik, “Karslı hemşerilerimiz tarafından çok sevildiğim için, güzel yatırımlar yaptığımız için hem Kars’ta hem Kocaeli’nde vatandaşlarımızdan ciddi bir şekilde baskı var” dedi.

SİYASET NEDEN OLMASIN

Mamik, “Hemşerilerimiz siyasette de yer almamızı istiyorlar. “Seni Meclis’te görmek istiyoruz” diyorlar. İlk başta, açıkçası biraz uzak durmak istedim. Ama arkadaşlar o potansiyelin bizde olduğunu gördüler. Bir-iki partiden de teklif geldi ama ileri ki süreçlerde eğer ülkem için, vatanım için, şehirim için faydam olacaksa neden olmasın” ifadelerini kullandı.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazetecİ-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com     

                                              

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat