Özdilek

Güncel

İş umuduyla geldi, hastanede öldü

Gölcük Merkez Mahallesinde oturan bir arkadaşının yanına iş bulmak umuduyla gelen Münir Güler üç gün önce fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

24 Şubat 2015 Saat: 17:43
İş umuduyla geldi, hastanede öldü
İş umuduyla geldi, hastanede öldü

Gölcük Merkez Mahallesinde oturan bir arkadaşının yanına iş bulmak umuduyla gelen Münir Güler(43), üç gün önce fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Manisa’da oturan ve mermer ustası olan Münir Güler, kısa bir süre önce Gölcük’te ikamet eden arkadaşının yanına geldi. İş bulma umuduyla ilimize geldiği öğrenilen Güler, üç gün önce evde bilinmeyen bir nedenden dolayı fenalaştı.

BAYGIN HALDE BULDU

Arkadaşını baygın bir halde bulan ev arkadaşı, hemen 112 ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Güler’i ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altında olan Münir Güler, sabah saatlerinde vefat etti. Güler’in cenazesinin yapılacak otopsi sonrasında Manisa’dan gelen aile yakınlarına teslim edileceği ve Manisa’da toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat