Özdilek

Güncel

IŞIK: DEMOKRASİ BAYRAMIMIZ OLSUN

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, bayramın birinci gittiği Gebze ve Çayırova’daki bayramlaşma programlarında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 

 

Katılımın yüksek olduğu AK parti Gebze İlçe teşkilatı bayramlaşma programında AK Parti İl başkanı adına katılan Mehmet Uzunoğlu yaptığı konuşmada; " Bayramlar bizim vazgeçilmez değerlerimizdir. Pazar günü de ülkemizin çifte bayram yaşamasını arzuluyoruz " dedi.

Daha sonra söz alan milletvekili Işık, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliklerin pekiştiği günler olduğuna dikkat çekti. Fikri Işık yaptığı konuşmada; " Öncelikle tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. İnşallah 12 Eylül Pazar günü ülkemizin, milletimizin demokrasi bayramı olur" dedi.

Işık; " Milletimiz demokrasi ve özgürlükleri genişleten adımlara destek vermiştir "

Milletvekili Fikri Işık daha sonra AK Parti Çayırova ilçe teşkilatına geçerek tüm partililerin ve Çayırovalıların bayramını kutladı. Işık burada yaptığı konuşmada; "Milletimiz demokrasi ve özgürlükleri genişleten tüm adımlara bu zamana kadar tam destek vermiştir. Bundan sonra da destek vereceğinden asla endişem olmaz. 12 Eylül pazar günü oylanacak olan bu paket, insanların özgürlüklerini genişletecek, bireysel haklarını arttıracak, kalkınma ve büyümemize hızlandıracak, demokrasimizi güçlendirecektir. " dedi.

Gebze ve Çayırova ilçe teşkilatları bayramlaşma programına AK Parti İl başkan yardımcıları Mehmet Uzunoğlu, Osman Özgenç, İl Kadın kolları başkanı Oya Tuncel, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat