Özdilek

Güncel

Işık; “ Kocaeli’ne 20 bin konut kazandırdık ”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, önceki gün Kent Konut Genel müdürü Metin Kalafat ve yardımcısı Ali Alparslan’ı makamında ziyaret etti.

 

  

Fikri Işık ziyaretinde genel müdür Metin Kalafat ve yardımcısı Ali Alparslan’dan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Işık yaptığı açıklamada; “ Kent Konut son dönemde başarılı projeler gerçekleştiriyor. Özellikle son dönemde yapılan dar gelirlilere yönelik projelerin sayısının daha da artmasını temenni ediyorum. İktidara geldiğimizden beri Kocaeli’nin her köşesindeAK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, ve Kent Konut aracılığı ile birçok projeyi gerçekleştirip hayata geçirdik. 2010 sonu itibari ile TOKİ 12 bin, Kent Konut 8 bin konut rakamına ulaşmış olacaktır. Böylece 8 yılda ilimize 20 bin konut kazandırmış oluyoruz. Bundan sonra da gerek TOKİ gerek Kent Konut olarak çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. ” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat