Özdilek

Güncel

IŞIK’TAN YENİDOĞAN VE SERDAR ZİYARETLERİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Milletvekili Işık, Yenidoğan ve Serdar  mahallelerinde  esnaf  ziyaretileri yaptı, karakol inşaatını inceledi ve muhtarları ziyaret etti.
 
Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Yenidoğan mahallesinde Derince ve Mürsel Paşa caddelerindeki esnafları ve kıraathaneleri dolaştı. Serdar ve Yenidoğan mahalle muhtarlarını ziyaret eden Milletvekili Fikri Işık, Köprü Taksi durağından esnaf turuna başlayarak vatandaşı dinledi. Yenidoğan’daki  Karakol inşaatında incelemeler yapan Işık, “Yenidoğan’ da caddelerin güzelleşmesiyle, dükkanlar kendilerini yeniledi. Yeni yapılan karakolla birlikte Yenidoğan’a huzur gelecek. Mahallenin güzel insanları, hak ettiği değeri alıyor” dedi.
 
IŞIK, VATANDAŞI DİNLEDİ
Yenidoğan mahallesinde yapılan esnaf ziyaretlerinde Milletvekili Fikri Işık’ a Ak Parti İl Başkan yardımcısı İshak Yıldırım, İzmit Belediyesi Muhtarlar Masası sorumlusu İbrahim Elgin, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Fevzi Kocaman, Serdar Mahalle muhtarı Sedat Şenbay ve Zabıtan Mahalle Muhtarı İsmail Candan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karakol ile birlikte mahallenin daha huzurlu olacağına inanan mahalle halkı, karakol konusundaki desteklerinden dolayı Milletvekili Fikri Işık’ a teşekkür etti. Yenidoğan’daki kahvehane ve çay ocaklarını da dolaşan Işık, vatandaşın sorunlarını dinledi. Işık daha sonra mahalle muhtarlarını da makamlarında ziyaret edip, muhtarların taleplerini dinleyip, notlar aldı.
 
“YENİDOĞAN  KARAKOLU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli’ nin en eski mahallelerinden  biri olan Yenidoğanda, esnaflar tarafından oldukça sıcak karşılandı. yapılan çalışma ve hizmetleri yerinde görmek için Muhtarlarla birlikte şehir ve esnaf turu yapan Milletvekilli Fikri Işık,mahalle halkı ile fikir alışverişinde bulunularak sorunlarını dinledi. Halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyen milletvekili Işık; “ Vatandaşımızın karakol talebi konusunda gerek valimiz gerekse emniyet müdürümüzle görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
 
 
‘BELEDİYELERİMİZ YOĞUN ÇALIŞIYOR’
Bugün Büyükşehir belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit belediye başkanımız Nevzat Doğan’ın yoğun gayretleri ile  mahallemizin altyapısı çözülmüş, caddeleriyle ara sokaklarına kadar asfaltlanmıştır ve parke döşenmiştir. Hele ki çevre düzenlemesi yapılmış caddelerde huzurlu bir şekilde yürüyorsak, Büyükşehir belediye başkanımıza ve İzmit belediye başkanımızın önemli gayretleri vardır” dedi. Işık ayrıca, ziyareti esnasında ziyaret ettiği Yenidoğanlı taksiciler teşekkür ettiler. Taksici esnafı Fikri Işık’a; “ Büyükşehir belediyemiz yaptığı Yenidoğan köprülü kavşak ve İzmit belediyesinin yaptığı modern taksi durakları; bölgemize ayrı bir hava katmıştır. Bu konuda bizlere kulak veren siz milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat