Özdilek

Güncel

Isınamayan Akpınar Toki oturanları eylem yaptı

İzmit’te bağlı Akpınar mevkiinde bulunan Kocaeli Akpınar TOKİ Konutları’nda ikamet eden vatandaşlar, ısınamadıkları için dün eylem yaptı.

6 Aralık 2013 Saat: 23:31
Isınamayan Akpınar Toki oturanları eylem yaptı
Isınamayan Akpınar Toki oturanları eylem yaptı

Bilindiği üzere yaklaşık bir yıl önce konutlara taşınan vatandaşlar, eylemde konutların yerleşime açıldığı günden itibaren doğalgaz kazanının çalıştırılarak devreye sokulmaması nedeniyle bir aydır ısınma problemleri yaşadıklarını söyleyerek adeta isyan etti.

Yapılan eylemde gerçekleştirilen basın açıklamasını konut sakinleri adına okuyan Melahat Sancaklı, “Toplu Yapı Yönetimi bir ay önce doğalgaz kazanının çalıştırılması için tüm konutlardan 545 TL para toplamış ancak, bugüne kadar sorunun çözümü konusunda herhangi bir adım atmamış, bizlere de bilgi vermemiştir. Akpınar TOKİ Konutları sakinleri olarak ısınma sorununun yarattığı problemlerle boğuşur hale geldik. Çocuklarımız yeterince ısınamadığı için hastalanmakta; hastalarımız, yaşlılarımız sağlığına kavuşamamaktadır” dedi.

Açıklamasına konuyla ilgili olarak imza topladıklarını da belirten konut sakini Sancaklı, “Konutlarımızla ilgili olarak yükümlülüklerimizi yerine getirmemize rağmen ısınma sorunumuzun devam ediyor olması kabul edilemez. Bizler Akpınar TOKİ sakinleri olarak, doğalgaz kazanının çalıştırılarak bir an önce ısınma sorunumuzun çözülmesi için aramızda imza topladık ve TOKİ Başkanlığı’na göndermeye karar verdik. Konut sakinlerinden topladığımız 100 imzayı da sorunumuzun çözümü için yetkililere ileteceğiz” dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat