Özdilek

Güncel

İsrail'deki 800 İşçi Geri Gelecek

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti ( MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'ın sahibi olduğu Yılmazlar Holding bünyesinde çalışan İsrail'deki 800 işçi vizeleri uzatılmadığı gerekçesiyle Türkiye'ye geri dönecek. Masum insanlar üzerinden kendisine siyasi baskı yapıldığını ileri süren Başkan Yılmaz, "Hükümet İsrail’de faaliyet gösteren Türk şirketi Yılmazlar Holding’de ait şantiyelerde çalışan 800 Türk işçisinin 31 Aralıkta 2010 tarihinde süresi biten vizelerini uzatmayıp geri gelmesini sağlıyor. İlgili karar Savunma Bakanlığı Sanayi Müsteşarlığı tarafından alındı. Şirket olarak 31 Aralık 2010 tarihini bekliyoruz. Başbakanın 800 çalışanımıza yönelik alınan bu geri çağırma kararı hakkında ne düşündüğünü hep beraber göreceğiz" dedi.
Masum insanların ekmeği ile oynamanın adının siyaset olamıyacağını belirten Başkan Yılmaz, "Bu insanlar yaklaşık olarak 8 yıldır orada çalışıyorlar ve vizeleri de sorunsuz devam ettiriliyordu. AK Parti Hükümeti döneminde 8 yıl zarfında 3 kere uzatıldı. Projelerin 2015 yılına kadar devam etmesine rağmen ne değişti de 800 insan işinden edilmeye çalışılıyor. Bu kararı siyasi buluyoruz. Çünkü 8 yılsonunda değişen tek şey benim seçime hazır bir partinin kuruluşunu tamamlamam ve hükümete muhalefet yapıyor olmamdır. Hüküm Allah’a ait. Biz bu ucuz siyasetle yıldırılacak insanlar değiliz.31 Aralık 2010 tarihin de bu insanların işinden olmasının sorumlusu da Başbakan olacaktır" diye kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat