Özdilek

Güncel

İSU’da arabulucu süreci başlayacak

Hizmet­İş Sendikası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ndeki üyeleri adına Yerel Sen İşveren Sendikası ile yeni dönem toplu sözleşmesinin Pazarlığını sürdürüyor.

14 Şubat 2017 Saat: 12:04
İSU’da arabulucu süreci başlayacak
İSU’da arabulucu süreci başlayacak

Hak­İş’e bağlı Hizmet­İş Sendikası'nın örgütlü olduğu İSU’da işveren işçiler için yüzde 7 ücret zammı Teklifinde bulundu. Görüşmelere Hizmet İl Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Yerel Sen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, sendika yöneticileri ve işyeri temsilcileri Katıldı. Hizmet­İş Sendikası işçiler için yüzde 25 zam İstemişti. İSU’da arabulucu süreci başlayacak.

Yevmiye 112 Liraya çıkarılacak

Toplu Sözleşme taslağında; işçi yevmiyelerinin 112 Liraya çıkarılarak üzerine yüzde 25 zam yapılması, Sosyal haklara yüzde 25 oranında zam yapılması, Yemek parasının 20 lira 65 kuruşa çıkarılması, Ramazan bayramında 350 lira, Kurban Bayramında ise 550 lira net üret verilmesi, ilkokul için 400, orta Öğrenim için 550, yükseköğrenim için ise 850 lira Öğretim yardımı yapılması, kıdem zammı olarak Yevmiyelere yıllık 150 kuruş eklenmesi istendi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat