Özdilek

Güncel

İSU eğitim kurulu toplantısı yapıldı

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, 2015 yılı eğitim programının değerlendirildiği ve 2016 yılında alınması gereken eğitim konularının görüşüldüğü Eğitim Kurulu Toplantısı düzenledi.

16 Aralık 2015 Saat: 23:08
İSU eğitim kurulu toplantısı yapıldı
İSU eğitim kurulu toplantısı yapıldı

İSU Genel Müdürlüğü, ülkemizde İstanbul ile birlikte 2004 yılından beri il geneline sağlıklı içmesuyu, altyapı ve işletmecilik hizmeti veriyor. 14 bin km altyapı hattı ve 700 bin aboneye 1850 memur ve işçi personel ile hizmet veren İSU, bu personelin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 214. Maddesi ve 2560 sayılı İSKİ Kanunu Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliğine dayanarak eğitimlerini de sürekli yapıyor.  

  

Kurumun Eğitim Kurulu tarafından, 2005 yılında belirlenen 36 ayrı konuda personele eğitim verildi. Yapılan eğitimlerin değerlendirilmesi ve 2016 yılındaki eğitim programını belirlemek için İSU Toplantı Salonu’nda Hukuk Müşavirliği, İç Denetim, Teftiş Kurulu Başkanlığı ile Daire Başkanlarının katılımı ile Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Yöneticilerin personellerine yönelik alınmasında fayda gördükleri  idari, teknik ve mevzuat eğitimleri masaya yatırılmış ve 2016 yılında alınması gereken eğitim konuları tespit edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat