Özdilek

Güncel

İSU’ya yeni lojistik merkezi

İSU’nun Solaklar şantiyesinde inşaatını tamamladığı Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı hizmete girdi

9 Mart 2017 Saat: 13:08
İSU’ya yeni lojistik merkezi
İSU’ya yeni lojistik merkezi

İSU’nun Solaklar şantiyesinde inşaatını tamamladığı Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı hizmete girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU bünyesinde yeni kurulan Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı binası 12 Mart Pazar günü yapılacak 8. Açılış Bayramı öncesinde Solaklar’da hizmete girdi. Çalışmaların tek elden yürütebilmesi amacıyla yapılan İSU Solaklar Şantiyesi’nde Elektrik ve Mekanik Şube Müdürlüğü, Lojistik ve Ambar Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Bakım Onarım Şube Müdürlüğü bulunuyor. Şantiye Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla hizmete girdi. Tanıtım programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Tesislerimiz bizim kurumsal kimliğimize yakışan bir durumda olmalı. 13 yıllık görev süremizde Kocaeli’deki ve İSU’daki değişim Türkiye’deki değişimin bir kopyası. Çok hızlı ve güzel değişimler yaşıyoruz” dedi.

 

 

Tek merkezden yönetim

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram da konuşmasında şunları kaydetti: “İSU üstlenmiş olduğu görevleri yerine getiriyor. Bu görevleri yaparken belli kriterlerimiz, belli hedeflerimiz var. Kaliteli hizmet, ekonomik hizmet, hizmet sunduğumuz insanların ve kendi ekibimizin memnuniyeti. Bunlar bizim hedeflerimiz. Bu hedeflerin içerisinde en önemlisi de dünyanın en gelişmiş teknolojisini en iyi uygulayan ekip olacağız. Bunları yapabilmek için belli şartlar gerekiyor. Ekibiniz iyi olacak. Tecrübesi iyi olacak. Kaliteli malzeme kullanacağız. Stratejiniz olacak. Belli hedefleriniz olacak. Bunları zaman içerisinde İSU Genel Müdürlüğü bir bir uygulamaya koydu. Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanlığı binası işleri tek bir merkezden yönetme olanağı sağlayacak. Merkez ambarımız barkodlu sisteme geçiyor. Malzemelerin hepsi çok daha planlı olarak idare edilecek. İSU’ya yakışır bir lojistik merkezi oldu. Bir yıl içinde yüzde 10 oranında tasarruf yapmayı planlıyoruz. Böylece tesisimiz bir yıl içinde kendisini amorti etmiş olacak.”

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat