Özdilek

Güncel

İtfaiye Erleri Sınavda

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı kadrosuna katılan itfaiye erleri temel eğitim sınavına tabi tutuldu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen sınava temel eğitimlerini tamamlayan aday memurlar girdi. 75 aday memurun girdiği sınavda 60 alanlar başarılı sayılacaklar.
 
20 SENE HİZMET EDECEKLER
Sınava çağrılan itfaiye eri aday memurları sınav öncesinde Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya getirildi. Oldukça heyecanlı olan adaylara İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü İsmail Civelek, Eğitim ve Önleme Şube Müdürü Hatice Öncü Yürekkorkutan ve İtfaiye Müdahale Şube Müdürü Muhammet Yılmaz gözlemci olarak eşlik etti. Eğitim Şube Müdürü İsmail Civelek, sınavı kazanacak olan memurların yaklaşık 20 sene Büyükşehir Belediyesi’nde çalışacaklarını ifade ederek, “Sizlerin ülkemize ve ilimize büyük hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz. Hepinize sınavda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
60 ALANLAR BAŞARILI SAYILACAK
Daha sonra adaylar sınava alınarak yönetmelik gereği genel kültürden, belediye kanuna ve 657 devlet memurları kanunlarına kadar çeşitli konularda sınava tabi tutuldu. 2 saat süren sınavda 60 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat