Özdilek

Güncel

İtfaiyeciler Bu Etkinlikte Buluştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasındaki işbirliği ile Kocaeli İtfaiyesi tarafından eğitilen itfaiyeciler İstanbul’un tarihi ve turistik mekânları gezdi.
 
KIBRISLI İTFAİYECİLER DE KATILDI
Ayasofya, Sultanahmet, Galata Kulesi, Topkapı Sarayı ve Çamlıca başta olmak üzere birçok noktayı gezen itfaiye erleri bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Kocaeli İtfaiyesi Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Hatice Öncü Yürekkorkudan, Proje ve Denetim Birim Amiri Engin Akarsu, Eğitim Birim Amiri Bülent Buldu ve Başiskele Grup Amiri Şükrü Yüce’nin de katıldığı geziye 5 Kıbrıslı itfaiyeci de katıldı.
 
TAM TEÇHİZATLI İTFAİYE GİYSİSİ
Kocaeli İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM) tarafından verilen eğitimlere katılan 22 kişilik 5. Grup içerisinde Türkiye’nin değişik illerinden gelenler olduğu gibi 5 de Kıbrıslı itfaiyeci yer alıyor. Kocaeli İtfaiyesi’nde eğitim alan itfaiye erine her biri 1000 TL değerinde olan tam teçhizatlı itfaiye giysisi hediye ediliyor.
 
13 KONUDA EĞİTİM VERİLİYOR
KOBİTEM eğitim alanında da verilen eğitimlerde; İtfaiyecilik Mevzuatı, Yanma ve Yangın Teorisi, Yangın Yerindeki Tehlikeler, Söndürme Maddeleri ve Teknikleri, LPG ve Doğalgaz Bilgisi, Kapalı ve Dumanlı Ortamlarda İlerleme Teknikleri, Flash Over ve Back Draft Olaylarına Müdahale, Yüksek Açı Kurtarma, Trafik Kazalarına Müdahale, Enkaz ve Çökme Olaylarında Arama ve Kurtarma, Afet Yönetimi, Tehlikeli Maddelere Müdahale konularında Teorik ve Pratik Eğitimler konularında bilgiler veriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat