Özdilek

Güncel

İthal kurban ve ete karşı tüm illerde 1 milyon broşür dağıtıyor

CHP Ardahan milletvekili, Gebzeli işadamı ve Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığının iddialı isimlerinden Ensar Öğüt hem domuz yağı ile yapılan yem ile beslendiği için dinen sakıncalı olan hem de köylüyü yok eden ithal hayvan v

14 Ekim 2013 Saat: 23:24
İthal kurban ve ete karşı tüm illerde 1 milyon broşür dağıtıyor
İthal kurban ve ete karşı tüm illerde 1 milyon broşür dağıtıyor

Başlattığı kampanya ile ülke gündemine oturan Öğüt’ün ikinci durağı ise Körfez ve Derince pazarları oldu. Bayram süresince Kocaeli’deki tüm hayvan pazarlarını dolaşacağını ifade eden Öğüt, gerek bayram gerek bayram sonrası tüm illerde vatandaşlara ulaşacağını söyledi.

 

Öğüt, bizzat kendisinin de dağıtığı el ilanlarında, “Domuz  yağı ve sakatatından yapılan yemle beslenen ithal hayvan etini yemeyelim. İnancımıza göre  sağlı yerli hayvan eti yiyelim. Köylümüze destek verelim.ithal et getirdiler köylümüzü batırdılar” diye uyarı ve çağrı yer alıyor.

 

KURBAN SATICI VE ALICILARINDAN TAM DESTEK

 

Vekil Ensar Öğüt, hem ithalatçılara hem tarım bakanlığına hem de tüketici vatandaşlara çağrı yapan Öğüt’e, derince ve Körfez kurban pazarlarından müthiş destek geldi. Kurban satıcıları Öğüt’ü alkışla karşıladılar. Kurban alıcıları da destek verdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat