Özdilek

Spor

İzciler Kiş Kampinda, Kişa Hazir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Ergin izcileri eğitim kampında bir araya geldi.

15 Kasım 2016 Saat: 11:52
İzciler Kiş Kampinda, Kişa Hazir
İzciler Kiş Kampinda, Kişa Hazir

   Kağıtspor izcilik branşı Ertuğrul Gazi, Akşemsettin, Arslanbey ergin izci ocaklarının Kartepe Pazarçayır izcilik ve Doğa Sporları Merkezinde gerçekleştirdikleri kampa Kağıtspor izci liderlerinden Mustafa Kanıbol, Muhammet Ertop ,Alper Önder Döner, Ramazan Akkuş, Fatih Akbaş ve Sami Konyalı’nın yanı sıra 85 izci katıldı.

 

Samanlı Dağlarından 10 km Yürüdüler

Kartepe Kuzuyayla Tabiat Parkından yürüyüşle başlayan kampta izciler Altıoluk, Karaoluk  yayları güzergahında ilerleyerek Pazarçayır köyünde bulunan kamp alanına 10 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.Yürüyüşte izcilere Samanlı Dağları coğrafyası üzerinde bulunan  fauna ve flora hakkında bilgilendirmeler yapılarak, orman bitki örtüşü ve ağaç türleri  hakkında bilgi verildi.

Kamp boyunca izciler Temel İzcilik Bilgileri, odun kırma ve balta kullanma, amatör telsizcilik ve izci düğümleri, okçuluk ve Osmanlı Cenk Sanatı  Matrak hakkında uygulamalı eğitim  verildi.

 

 Kamp ateşi programı sonunda kamp müdürü Mustafa Kanıbol; kampta verilen eğitimlerin sosyal hayatta da izcilere faydalı olacağını, amaçlarının, dürüst, ahlaklı, kendine güvenen, hedefi ve idealleri olan, vatanını ve bayrağının seven, milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek olduğunu ifade etti. Kanıbol izcilik çalışmalarına katılmak isteyen gençlerin www.kbbkspor.com adlı internet sitesinden izcilik çalışmalarını takip edip, bilgi alabileceklerini belirtti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat