Özdilek

Güncel

İZGAZ Bankacıları Ödüllendirdi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzgaz GDF SUEZ’in uygulamaya koyduğu yöntemlerle müşterilerinin fatura kuyruğunda bekleyerek iş ve zaman kaybına son vermek amacıyla başlattığı otomatik ödeme kanallarının kullanımına yönelik çalışmaları sürüyor. 2010 yılı mayıs ayında otomatik ödeme ile tahsilat adetlerini artırmak için banka çalışanlarına yönelik bankalar arası yarışma özelliği taşıyan “Otomatik Ödeme Talimatı Toplama” yarışmasının sonuçları belli oldu. Bu yılın şampiyonu Garanti Bankası İzmit Şubesi.

 

Her ay en fazla otomatik ödeme talimatı alan bankaya, çalışanlarına verilmek üzere 1 adet cep telefonu,6 ay toplamında birinci olan bankaya 1 adet dizüstü bilgisayar ve yılsonu toplamında birinci olan bankaya da 1 adet LCD televizyon veren İzgaz GDF SUEZ’in “Otomatik Ödeme Talimatı Toplama” yarışmasında yıllık,6 aylık ve aylık kategorilerde ipi göğüsleyen Garanti Bankası İzmit Şubesi oldu.

 

Garanti Bankası İzmit Şubesi çalışanları müşterilerine zaman ve para kaybı yaşamamaları ve fatura son ödeme tarihlerini geçirmemeleri için İzgaz doğal gaz faturalarını otomatik ödeme talimatı vererek rahat etmeleri yönünde bilgilendirerek 1 yıl içersinde yaklaşım 3900 talep topladı.

1 aylık ve 6 aylık dönemlerde en çok talep toplayan Müşteri Temsilcileri Şebnem Çakmak, Aysun Hande Özel ve Tarık Seyrekoğlu’na hediyeleri İzgaz GDF SUEZ Genel Müdürü İmad Erdoğan tarafından verildi.

Garanti Bankası İzmit Şube Müdürü Ali Alikalfa gişe asistanları ve müşteri temsilcilerinin bankaya gelen müşterilerini zamandan ve paradan tasarruf etmeleri yönünde bilgilendirdikleri belirterek “Gişedeki arkadaşlarla satış temsilcisi arkadaşlarımızla otomatik ödeme talimatı verilmesinin bize ve İzgaz’a ne faydası olur diye aramızda görüştük. Kazan kazan sistemi. En önemli ürünlerimizden biri müşteri bağlılığı sağlamak açısından otomatik ödeme talimatı. İzgaz’ın bu kampanyasıyla yeni müşterilerde elde ettik. Otomatik ödeme güvenli bir ödeme şekli. Banka şubeleri yoğun. Eksi hesap dediğimiz bir hesap tanımlıyoruz. Müşterinin hesabında para olmasa da ödemesi yapılıyor. Otomatik ödeme kazandırır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat