Özdilek

Güncel

İzgaz Çevre Bilincini Geliştiriyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
 
Kocaeli’nin gaz dağıtım şirketi olan İzgaz GDF Suez, sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Çevre bilincini hep ön planda tutan şirket, bu doğrultuda öğrencilere de çevre bilincini geliştiriyor. Daha önce okullarda verdiği seminerlerle çevrenin önemi ve korunmasını anlatan İzgaz GDF Suez, bu kez “Doğalgaz ve Çevre” konulu resim yarışması düzenledi. Yarışmaya ilköğretim 6’ıncı, 7’inci, ve 8’inci sınıflardan 220 öğrenci katıldı.
 
Ulugazi İlköğretim Okulu Resim Öğretmeni Yasemin Aydın, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz, İzgaz GDF Suez Ticari Koordinatörü Bülent Şen, İzgaz GDF Suez Müşteri Hizmetleri Müdürü Güray Oruç ve İzgaz GDF Suez İletişim Sorumlusu Yasemin Arduini’nin yaptığı değerlendirme sonucu 51, resim sergilemeye değer görüldü.
 
Resimler, Tarihi Tren Garı Resim Salonu’nda sergilendi. Sergi açılışı ve burada düzenlenen ödül törenine öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı. Burada bir konuşma yapan İzgaz GDF Suez Genel Müdür Yardımcısı Gökalp Özkök, toplumsal ve sürdürülebilir gelişime destek veren bir projenin meyvelerini topladıklarını söyledi.
 
Özkök, “Düzenlenen resim yarışmasına katılan eserleri sergiyle sizlerle paylaşmak istedik. Verdiğimiz doğalgaz hizmetine ve çevre dostu olan bu yakıtı onların gözünden görmek bizlere de farklı bakış açıları kazandırıyor. Onların gelecekte daha temiz, daha yaşanabilir bir çevre yaratma istekleri ve hayal güçleri bugün bizi burada birleştiren en önemli nedendir. Bizler İzgaz GDF Suez olarak sanata ve kente olan desteğimiz ve kentin sürdürülebilir gelişimine katkımızı, çocuklarımızın geleceği için sürdüremeye kararlıyız.” dedi.
 
Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilerin ödülleri Genel Müdür Yardımcısı Özkök tarafından verildi. 3 kategoride yapılan değerlendirmede birincilere 1000 TL, ikincilere 750 TL ve üçüncülere 500 TL ödül verildi. Yarışmaya giren tüm öğrencilere de katılım belgesi verildi. Ayrıca özel eğitim okullarından katılan tüm öğrencilerde çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.
 
Tarihi Tren Garı Resim Salonu’nda açılan resim sergisi 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat