Özdilek

Güncel

İZGAZ GDF SUEZ’dan yaz Kakampanyası

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

           

 

İZGAZ GDF SUEZ yeni kampanyası ile yaz aylarında da müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

 

 

Günümüzde en ekonomik enerji kaynağı olma özelliğini koruyan Doğal gaz 2009 kışında 0,87TL olan m3 fiyatı, yapılan indirimlerle 0,60TL/m3 oldu.Doğalgaz %31 oranında bir düşüşle 2006 yılı seviyesine geriledi. Türkiye İstatistik Kurumu TUİK raporlarına göre elde edilen ısı miktarlarına göre karşılaştırıldığında doğal gaz;

Kömüre göre %25, elektriğe göre %72 ve tüp gaza göre %79 daha ekonomik. Yemek pişirme ve banyo sıcak suyu için tüp gaz kullanıldığında aylık ortalama 50 TL harcanırken, bu miktar doğal gazda aylık 11 TL civarında.

Aynı zamanda çevre dostu olması ve kullanım rahatlığı ile doğal gaz, bizlere hem konforlu bir yaşam, hem de soluyabileceğimiz temiz bir hava sağlıyor. Ayrıca doğalgaza geçmek için kışı beklemeye gerek yok. Özellikle kampanya dönemlerinde doğalgaz kullanıcısı olmak hem kışın ucuza ısınmanızı, hem de çeşitli avantajlardan faydalanmanızı sağlıyor.

İZGAZ GDF SUEZ yeni kampanyası ile yaz aylarında da müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Yaza özel kampanya ile kışa hazırlananlar hem doğalgaz konforuyla rahat edecek, hem de İZGAZ’dan 500 TL değerinde iç tesisat desteği kazanma şansına sahip olacak.

30 Temmuz’a kadar sürecek kampanya kapsamında İZGAZ GDF SUEZ’e abone olan her 50. kişi, iç tesisatını yaptırmada kullanabileceği 500 TL’lik hediye çeki kazanacak. Kampanya ilk 2000 abone ile sınırlı olacağından, kışın soğukta kalmamak ve 500 TL’lik tesisat desteğini kazanmak için bir an evvel doğal gaz abonesi olmakta fayda var.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat