Özdilek

Güncel

İZGAZ İŞÇİLERİNE CHP MORALİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

İZGAZ’dan atılan işçiler eylemlerini günlerdir sürdürüyor. İZGAZ özelleştirilip, Fransız GDF Suez şirketine satıldıktan bugüne kadar 100 personelin işine son verilirken, işçilerde haklarını aramaya devam ediyor.

 

 

 Sabri Yalım Parkında çadır kuran işçilere CHP Kocaeli İl Başkanı Ferhan Şensoy ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Göksu, İzmit İlçe Başkanı Ömer Hazer, meclis üyeleri ve partililer destek verdi. CHP İl Başkanı Ferhan Şensoy, işsiz bırakılan işçilerin sonuna kadar yanlarında olduklarını belirterek, “İşten atılan işçilerin işlerine geri dönmek için vermiş olduğu direnişi destekliyoruz ve her zaman arkasında olacağız” dedi. İşçiler ise Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun işe göre personel değil, personele göre iş yarattığını Bursa ve istanbul’dan ‘Uzman’ adı altında onlarca personel alındığını söyledi. İZGAZ’dan atılan işçiler kendilerine moral veren CHP’li yöneticilere teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat