Özdilek

Güncel

İZGAZ Vatandaşı Bilgilendirmek için Bilgilendirme Ofisi Açtı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İZGAZ, vatandaşları şehir merkezinde sıcak ortamda bilgilendiriyor.

Siz patlamış mısır yerken, İZGAZ sizi bilgilendiriyor.

 

İzgaz GDF SUEZ, vatandaşları doğalgaz hakkında bilgilendirmek için Belsa Plaza’da bilgilendirme ofisi açtı. Vatandaşlar burada fotoğraf çektirip patlamış mısır yerken, görevliler doğalgaz hakkında bilgi verecek. Gelen vatandaşların fotoğrafları da çekilerek hemen hediye ediliyor.

 

Kocaeli’nin gaz dağıtım şirketi olan İZGAZ GDF SUEZ, temiz bir çevreye katkı sağlayan ve ekonomik bir yakıt olan doğalgazı her şartta vatandaşlara anlatmaya devam ediyor. İzgaz, bu hedef doğrultusunda vatandaşları daha iyi bilgilendirmek için Belsa Plaza’nın İstiklal Caddesi girişindeki bölümünde ‘Bilgilendirme Ofisi’ açtı. Doğalgaz aboneliği, kampanyalar ve iç tesisata ilişkin her türlü bilginin alınabileceği İZGAZ Evi, gelen konuklara her türlü konforu sünüyor. Vatandaşlar buraya konulan kırmızı koltukta patlamış mısırları yerken, diğer taraftan personel her türlü soruları cevaplayarak doğalgaz hakkında bilgi veriyor.

 

Tanıtım ofisinin açılışını yapan İzgaz GDF SUEZ Genel Müdürü İmad Erdoğan, 2011 yılının ilk kampanyasına dikkat çekti. Erdoğan, İzgaz’a arkadaşını, eşini dostunu, komşusunu getirip abone yapan herkese 70 TL, abone olana da 40 TL değerinde ve Migros mağazalarında kullanılmak üzere hediye çeki verileceğini söyledi. Erdoğan, “İzgaz ayrıca kampanya döneminde gaz kullanımına geçilirse, tavsiye edene bir 50 TL daha hediye ediyor.” dedi.

 

Kampanya 13 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Vatandaşlar kampanya ile ilgili tüm bilgileri Bilgilendirme Ofisi’nden temin edebilecek.

 

KIRMIZI KOLTUKTA FOTOĞRAF ÇEKİLEREK HEDİYE EDİLİYOR

 

Kampanya görsellerinde kullanılan ev dekorasyonun aynısının oluşturulduğu tanıtım ofisinde, bir başka sürpriz daha ziyaretçileri bekliyor. Bilgi almak için gelen ziyaretçilerin, kırmızı koltukta fotoğrafı çekilerek, birkaç dakika içinde fotoğrafı hediye ediyor. Yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken İZGAZ, 1010 yılında yürüttüğü başarılı kampanyalar ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran uygulamaları ile 200 bin gaz kullanıcısına ulaşmıştı. Bu yıl da yeni bir proje ile başlayan İZGAZ, Kocaeli halkına sadece evinde değil, tanıtım ofisinde de konforu sünüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat