Özdilek

Kültür/Sanat

İZMİT BELEDİYESİ 103 YIL ETKİNLİKLERİ

İzmit Belediyesine bağlı ekipler İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla şehitlerimizin anısına ve cuma günü olması sebebiyle Cuma namazı çıkışında vatandaşlara ikramlarda bulunuldu

28 Haziran 2024 Saat: 23:01
İZMİT BELEDİYESİ 103 YIL ETKİNLİKLERİ
İZMİT BELEDİYESİ 103 YIL ETKİNLİKLERİ

İZMİT BELEDİYESİ  103 YIL ETKİNLİKLERİ

İzmit Belediyesine bağlı ekipler İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla şehitlerimizin anısına ve cuma günü olması sebebiyle Cuma namazı çıkışında vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

NHA/ Özgen Sarıkaya

İzmit Belediyesi, Cami Buluşmalarını Sürdürüyor

İzmit Belediyesi yöneticileri, Yenidoğan Mahallesinde bulunan Ümmet Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaatle bir araya gelerek sohbet etti.

İzmit Belediyesi, cami cemaati ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi İnanç Masası Sorumlusu İsmet Kanık, Köy Masası Sorumlusu Turgay Oruç ve Meclis Üyesi Cemal Dolanbey, Cuma Namazı sonra Ümmet Camii’nde cemaat ile buluştu.

Gerçekleşen sohbet sırasında, İzmit Belediyesi yöneticileri cami cemaatiyle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü camiden çıkan vatandaşlara helva, kolonya ve lokum ikram etti. Vatandaşlar ise ilgi ve alakalarından dolayı yetkililere teşekkür etti.

   

 

İzmit Belediyesi Kurtuluşun 103’üncü Yıldönümünde Şehitler Anısına Helva Dağıttı

İzmit Belediyesi İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla şehitlerimizin anısına vatandaşlara helva ikramında bulundu

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü anlamlı gün ve haftalarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü dolayısıyla Fevziye Camii’nde Cuma namazı çıkışında şehitlerimizin anısına vatandaşlara Aşevi' nde pişirilen helvalar dağıtıldı.  İzmit Belediyesi Sosyal Destek İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen helva dağıtım programına, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Aktürk ve İzmit Belediyesi Meslek Odası ve Sendika Masası Sorumlusu Cem Serhat dayanç katıldı.

    

   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat