Özdilek

Güncel

İzmit Belediyesi 28 işyeri için ihaleye çıkıyor

İzmit Belediyesi 28 iş yeri için ihaleye 8 Mart Çarşamba günü çıkıyor. İhalede en fazla muammen bedel yine Yeni Cuma Camii Çay Bahçesi oldu. İhalenin açılışı 10 bin TL’den başlayacak

6 Mart 2017 Saat: 09:33
İzmit Belediyesi 28 işyeri için ihaleye çıkıyor
İzmit Belediyesi 28 işyeri için ihaleye çıkıyor

İzmit Belediyesi 28 iş yeri için ihaleye 8 Mart Çarşamba günü çıkıyor. İhalede en fazla muammen bedel yine Yeni Cuma Camii Çay Bahçesi oldu. İhalenin açılışı 10 bin TL’den başlayacak

 

İzmit Belediyesi tarafından 8 Mart Çarşamba günü saat 11.00’da başlayacak Encümen toplantısı ile 28 iş yeri kiraya verilecek. Yapılacak olan ihalelerin hepsi 3 yıllık olarak olacak. Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Söğüt Caddesi No:13 adresinde bulunan çay bahçesi-büfe için KDV dahil 3 bin TL muammen bedel ile ihaleye çıkartılıyor. Yeni Cuma Camii Çay Bahçesi için muammen bedel KDV dahil 10 bin TL olarak belirlendi. Yenidoğan Mahallesi Seka Devlet Hastanesi Yolu No:9 adresinde bulunan işyeri için 700 TL’den ihaleye çıkılıyor.

 

 

 

TOKİ Konutlarında Büfe

Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi No:10 önünde bulunan simit satış yeri için muammen bedel KDV dahil 300 TL, Tavşantepe Mahallesi Kumlu Sokak TOKİ Üniversite Konutları karşısında bulunan büfe için muammen bedel KDV dahil bin 750 TL, Alikahya Fatih Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi No:15 adresinde bulunan büfe yeri muammen bedeli KDV dahil 500 TL, ve Ayazma Mahallesi Ruşen Hakkı Caddesi’nde bulunan taksi durağı için muammen bedel KDV dahil 237 TL olarak belirlendi.

Otopark için 4 bin 550 tl

Alikahya Fatih Mahallesi Göktürk Caddesi 3 bin 530 metre kare açık şantiye alanı için muammen bedel KDV dahil bin 765 TL, Göktürk Caddesi üzerinde bulunan bin metre kare açık şantiye alanı için KDV dahil 750 TL, Bayraktar Mahallesi Atatürk Caddesi No:338 adresinde bulunan konut için KDV dahil 100 TL, Karadenizliler Mahallesi Aydoğan Sokak adresinde bulunan açık otopark için muammen bedel KDV dahil 400 TL, Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak No:16 adresinde bulunan açık otopark için 4 bin 550 TL belirlendi.

Adaklık satış yerleri

Karadenizliler Mahallesi Çarşı Başı Caddesi No:195 adresinde bulunan kafeterya için muammen bedel KDV dahil 750 TL, 1 Nolu adaklı satış yeri için KDV dahil 500 TL, 2 nolu adaklık satış yeri için KDV dahil 500 TL, 3 nolu adaklık satış yeri için KDV dahil 500 TL ve 4 nolu adaklık satış yeri için muammen bedel KDV dahil 500 TL olarak belirlendi. Kuruçeşme Doğan Mahallesi Lozan Caddesi üzerinde bulunan ATM yeri için bin 700 TL belirlendi.

ATM yerleri için ihale

Yenidoğan-Serdar Mahallesi Şeref Meydanı Sokak adresinde bulunan ATM yeri için muammen bedel 100 TL, Gültepe Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi üzerinde bulunan ATM için 250 TL, Tepecik Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi üzerinde bulunan ATM için 5 bin TL, Yahya Kaptan Mahallesi Akasyalar Caddesi üzerinde bulunan 1 nolu ATM yeri için bin 800 TL, 2 nolu ATM yeri için bin 800 TL, 3 nolu ATM yeri için bin 800 TL, 4 nolu ATM yeri için bin 800 TL belirlendi. Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Gülistan Sokak üzerinde bulunan 1 nolu ATM yeri için bin 700 TL ve 2 nolu ATM yeri için ise bin 700 TL muammen bedel belirlendi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat